Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Sep 27, 2021

15-årige Maria Højlund Tommerup og 16- årige Jonathan Melgaard har vundet guld i mixdouble i den individuelle turnering ved dette års U17 EM i Slovenien. De spiller begge til daglig for Solrød Badmintonklub og fortæller i denne episode om deres EM oplevelse. Maria og Jonathan har altid haft troen på dem selv, men siger begge, at EM klart har været med til at give ekstra blod på tanden i forhold til deres videre karriere. 

Der blev både spillet holdturnering og individuel turnering ved U17 EM, og det danske landshold ryger ud i semifinalen mod Rusland. I den individuelle turnering ender Danmark med at hive fire medaljer med hjem i mixdouble, herredouble og herresingle. 

Vi vil rigtig gerne sige tak til alle jer der lytter med, det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, om vi er lykkedes, eller hvordan vi kan gøre det endnu bedre!