Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

Nov 25, 2020

I dag skal du høre andet afsnit af Badminton Danmarks nye podcastserie Spørg-Mig-Om-Alt, hvor vi inviterer landsspillere ind for at svare på alle jeres spørgsmål.

Dagens hovedperson er landsholdsspiller Alexandra Bøje, der har sagt ja, til at svare på alle de spørgsmål, I har stillet.

Tak til alle jer, der har...


Nov 18, 2020

I dag har Hans-Kristian Solberg Vittinghus lovet at svare på alt - i vores allerførste Spørg-mig-om-alt udsendelse.

Spørg mig om alt. Det er navnet på et nyt podcastformat, vi for første gang prøver af i dag. I har stillet spørgsmålene og dagens hovedperson Hans-Kristian Solberg Vittinghus har lovet at svare...


Nov 10, 2020

Danmark har Europas bedste landshold under 19 år. Det stod klart, efter det danske U19-landshold i sidste uge besejrede Frankrig 3-0 i UEM-finalen. Det er første gang siden 2013, at Danmark har vundet holdturneringen, så det var mere end tiltrængt!

I dagens podcast har vi været så heldige at få fornemt besøg af...


Nov 4, 2020

Ikke bare én, men to flotte danske finalesejre blev det til, da der i weekenden blev spillet de sidste kampe af den tyske Super 100-turneringen SaarLorLux Open.

Turneringen var årets sidste internationale turnering og det blev i den grad afsluttet med manér for Danmark! Her kunne Mathias Christiansen/Alexandra Bøje...