Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

May 26, 2021

Cathrine Rosengren er Danmarks store håb til De Paralympiske Lege. Hun har i dag sagt ja til at være i dagens udgave af 'Badminton Danmark Podcast', hvor du kan lære hende og parabadminton meget bedre at kende!

De Paralympiske Lege er lige om hjørnet - og danske Cathrine Rosengren er snublende tæt på officielt at...


May 20, 2021

Badmintonsporten står muligvis over for en stor og markant regelændring. I weekenden afgøres det nemlig i BWF om det nuværende pointsystem skal udskiftes. Det ser vi nærmere på i dagens podcast!

Store ændringer i badmintonsporten er muligvis på vej. På lørdag den 22. maj skal alle BWF-medlemmer, herunder...


May 10, 2021

Badminton Danmark har fået en spritny talentudviklingschef. Han hedder Lars Uhre og er tidligere dansk landstræner. I dag er han gæst i 'Badminton Danmark Podcast'.

Du kender ham måske allerede. Lars Uhre, der er Badminton Danmarks nye talentudviklingschef, har nemlig tidligere været dansk landstræner i årene fra...


May 2, 2021

Hvordan bør det optimale samarbejde mellem træner og spiller være i badminton? Det og meget mere forsøger vi at blive klogere på i den her podcast sammen med Solrød Strands chefungdomstræner Preben Nørgaard og verdensstjernen Mia Blichfeldt, der gennem flere år har haft et unikt samarbejde.