Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

Aug 5, 2020

I dagens podcast zoomer vi ind på damedoublesituationen i dansk badminton!

Vi får i dag besøg af assisterende landstræner Jesper Hovgaard, der til daglig står for at træne de danske damesingler og damedoubler. Sammen tager vi i dag en status på den nuværende damedoublesituation. Vi vender også damelandsholdets...


Jul 27, 2020

For mange er sommerferien i fuld gang, men i Holbæk er en gruppe af Danmarks dygtigste U-17 og U-19-talenter samlet på en træningslejr, hvor der bliver spillet en masse badminton!

I dagens podcast kigger vi forbi lejren, hvor der måske løber flere af fremtidens stjerner rundt. Vi tager en snak med U-19 landstræner...


Jul 19, 2020

Badminton Danmark Podcast er tilbage! I dag har vi fokus på, hvordan man spiser, som en badmintonstjerne. 

Vi får besøg af en af Teams Danmarks ernæringsfysiologer Kasper Otte Dideriksen, der gør os meget klogere på, hvordan man spiser, som en badmintonspiller. 

Vi får også besøg af landsholdsspilleren Frederik...


Jul 6, 2020

Så er der igen podcast! 

Sommerferien er så småt kommet i gang, og for mange unge badmintonspillere betyder det også deltagelse på forskellige badmintonsommerlejre. I dagens udsendelse besøger vi en badmintonsommerlejr i Aalborg, hvor flere af de dygtigste U-15 spillere i Danmark er samlet.

Vi taler med Danmarks...


Jun 21, 2020

Weekenden bød igen på fantastisk badminton, da DM for hold skulle afgøres i det første RSL Final 4-stævne nogensinde! Publikum og TV-seere blev forkælet med mange dramatiske og velspillede kampe, da klubberne kæmpede om DM-guldet. 

I dagens podcast har vi friske reaktioner fra Skovshoveds cheftræner, Henrik PK...