Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Oct 15, 2020

I dag står der kvartfinaler på menuen. Comebackturneringen DANISA Denmark Open presented by VICTOR er ved at nå afslutningsfasen, og det taler vi selvfølgelig meget mere om i dagens podcast.

Vi starter med besøg fra gårsdagens nok allerstørste overraskelse. Den kom, da den unge herredouble Joel Eipe/Rasmus Kjær mod alles forventning slog en af turneringens største forhåndsfavoritter, Kim Astrup/Anders Skaarup. I dag står de i karrierens absolut største kamp, når de skal kæmpe om en semifinaleplads. Hør her de noget overraskede gutter efter deres sejr og deres tanker om den kommende kvartfinalekamp.

Sidst får vi besøg af assisterende landstræner Thomas Stavngaard, der gennemgår dagens kvartfinaler og tager en status på turneringens forløb. Så tager vi også en tur tilbage til 1996, hvor Stavngaard selv kunne stille sig øverst på podiet ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Dengang vandt han sammen med TV 2-kommentatoren Jim Laugesen.

I løbet af ugen vil vi fortsat her på podcasten give dig eksklusivt indhold fra de danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere! Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!