Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

Oct 19, 2020

Puha…. Sikke en uge!

Badmintonsporten har været et foreløbigt comeback og det bød både på dramatiske kampe, nye danske talenter, et farvel til Jan Ø Jørgensen, en guldmedalje til Danmark, og meget mere.

I dagens podcast her dagen derpå tager vi en status på DANISA Denmark Open presented by VICTOR.

Vi får...


Oct 17, 2020

Nu er der kun 5 kampe tilbage. Trofæerne skal uddeles her ved DANISA Denmark Open presented by VICTOR. Vi ved allerede nu med sikkerhed, at enten Anders Antonsen eller Rasmus Gemke kommer til at løbe med turneringssejren.

Vi får i dag landstræner Jakob Høi på besøg. Han tager i dagens podcast en status på de...


Oct 17, 2020

4 danske semifinaler står der på programmet i dag!

Vi starter dagens podcast sammen med cheflandstræner Kenneth Jonassen og sammen gennemgår vi dagens kommende semifinaler! Så taler Jonassen også om Jan Ø. Jørgensen, der i dag spillede sin allersidste internationale turnering.

Senere får vi pænt...


Oct 15, 2020

I dag står der kvartfinaler på menuen. Comebackturneringen DANISA Denmark Open presented by VICTOR er ved at nå afslutningsfasen, og det taler vi selvfølgelig meget mere om i dagens podcast.

Vi starter med besøg fra gårsdagens nok allerstørste overraskelse. Den kom, da den unge herredouble Joel Eipe/Rasmus Kjær...


Oct 15, 2020

Nu begynder det for alvor at spidse til. I dag er vi nemlig nået til tredjedagen ved den store comebackturnering.

Dagen i går bød igen på en lang række spændende danskerkampe, der blandt andet bød på et par overraskelser, som vi skal snakke mere om i dag. I denne udsendelse tager vi en status på det vigtigste...