Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

Feb 24, 2021

Det danske badmintonlandshold er endnu engang europamestre for hold – og det ser vi tilbage på i dag, sammen med landstræner Jakob Høi!

De gjorde det igen!

Endnu engang blev det danske landshold europamestre for hold, da de i weekenden slog Frankrig i finalen med 3-0! Det var med sejre fra Viktor Axelsen, Mia...


Feb 15, 2021

Det danske badmintonlandshold er rest til Finland, hvor de den kommende uge skal forsøge at leve op til favoritværdigheden og genvinde guldet ved EM for blandede hold – og det varmer vi op til i dag.

I fredags rejste 14 af vores bedste landsholdsspillere til Finland, hvor de i den kommende uge skal kæmpe om sejren...


Feb 9, 2021

Jacob Syndberg er blandt verdens bedste badmintondommere. I dag fortæller han om dommergerningen og livet som international topdommer. 

Hvordan er det egentlig at være international badmintondommer, og hvordan bliver man det?

Det finder vi blandt andet ud af i dagens podcast, hvor vi har været så heldige at få fint...


Feb 4, 2021

Sæsonfinalerne sluttede af med dansk herresinglesucces og i dag tager vi en status på de seneste uger i Thailand sammen med cheflandstræner Kenneth Jonassen.

I weekenden var der for første gang nogensinde en ren dansk herresinglefinale ved Sæsonfinalerne, da Viktor Axelsen og Anders Antonsen skulle kæmpe om...


Jan 24, 2021

I dag ringer vi endnu engang til landstræner Thomas Stavngaard og analyserer de danske præstationer ved Super 1000-turneringen Toyota Thailand Open!

Waaauw…

I går gjorde Viktor Axelsen det igen! Han kunne nemlig for anden uge i træk lade sig hylde som vinder af endnu en Super 1000-turnering i Thailand. Han var i...