Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Dec 27, 2021

Velkommen her tilbage til Badminton Danmark Podcast og rigtig glædelig bagjul. Vi har i dag samlet nogle af de bedste og sjoveste øjeblikke fra vores spørg-mig-om alt episoder. I år har vi haft besøg af landsholdsspillerne Kim Astrup, Mia Blichfeldt, Anders Skaarup, Mathias Christiansen, Line Kjærsfeldt og ikke mindst cheflandstræner Kenneth Jonassen.

Vi skal blandt andet høre om deres liv udenfor banen, landsholdsspillernes interne spørgsmål til hinanden, og ikke mindst hvilke lytterspørgsmål de synes, der har været de bedste.

Tusinde tak til alle jer der har stillet en masse gode spørgsmål, vi er taknemmelige for at i gider at være med til at lave spørg-mig-om-alt episoderne.

I er også meget velkomne til at skrive til os på de sociale medier, hvis i har ønsker til hvem der skal være vores gæster i spørg-mig-om-alt episoderne i det kommende år.


Vi vil rigtig gerne sige tak til alle jer der lytter med, det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, om vi er lykkedes, eller hvordan vi kan gøre det endnu bedre!