Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


May 10, 2021

Badminton Danmark har fået en spritny talentudviklingschef. Han hedder Lars Uhre og er tidligere dansk landstræner. I dag er han gæst i 'Badminton Danmark Podcast'.

Du kender ham måske allerede. Lars Uhre, der er Badminton Danmarks nye talentudviklingschef, har nemlig tidligere været dansk landstræner i årene fra 2010 til 2016, hvor han blandt andet var med, da det danske herrelandshold vandt Thomas Cup i 2016. Nu er han altså tilbage i Brøndby under Badminton Danmarks faner – nu som talentudviklingschef.

I dag er Lars Uhre gæst i podcasten, hvor vi blandt andet skal snakke om hvor dansk talentudvikling er på vej hen, hvad der er filosofien bag, og hvordan Lars kan bruge sin egen erfaring i hans nye rolle. Vi snakker også om den danske model ift. talentudviklingen, og hvor vigtig en brik talentudviklingen egentlig er i en relativ lille badmintonnation som Danmark.

KÆMPE tak til alle jer, der lytter med – det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes med en masse dejlige stjerner!