Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Oct 13, 2020

Nu er det nu. Ventetiden er endelig forbi. I dag genoptages international topbadminton, hvor første runde af DANISA Denmark Open presented by VICTOR skal spilles. Det sker efter en syv måneder lang pause, når de første kampe startes i dag, tirsdag klokken 9.

I dagens udsendelse får vi fornemt besøg af tvillingesøstrene Amalie og Signe Schulz, der begge er med i programmet til ugens store comebackturnering. 

Senere får vi også internationalt besøg, når Frankrigs erfarne herresinglespiller Brice Leverdez gæster dagens podcast, hvor vi blandt andet snakker om hans gode minder fra Odense. 

Til sidst i programmet quizzer vi, hvor du får mulighed for at vinde en præmie fra vores sponser DANISA. Men mere om det senere!

I denne uge vil vi her på podcasten give dig eksklusive interviews med danske og internationale spillere, træneranalyser, quizzer og meget mere! Det vil vi gøre alle dage, hele ugen. Vi håber, du vil lytte med, så du er klar til de mange spændende kampe, der venter!

HVIS I kan lide hvad i hører, så husk at trykke follow på podcasten, og del den med alle i kender! Anmeld os også gerne.