Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast

Dec 19, 2020

Julen og afslutningen på badmintonsæsonen står for døren. Derfor ser vi dagens podcast tilbage på året der gik.

I torsdags blev årets aller sidste runde af Badmintonligaen spillet færdig og juleferien står altså så småt for døren. En mildest talt mærkværdig sæson, som nok vil blive husket mange...


Dec 10, 2020

Hvordan skete det egentlig, at lille Danmark blev blandt verdens bedste og mest succesrige badmintonnationer – og er det en position vi kan fastholde i fremtiden? De spørgsmål undersøger vi i dagens podcast.

Dagens ekspert er Badminton Danmarks helt egen talentudviklingschef Bo Ømosegaard, der er et...


Dec 1, 2020

Det er blevet december og årets allersidste Grand Prix Circuit-turnering blev i weekenden spillet i Lillerød. Det bød på velspillede kampe, nye konstellationer og dramatiske afgørelser.  

I dagens podcast har vi været så heldige at få fornemt besøg af to vinderpar fra weekendens Grand Prix Circuit:...


Nov 25, 2020

I dag skal du høre andet afsnit af Badminton Danmarks nye podcastserie Spørg-Mig-Om-Alt, hvor vi inviterer landsspillere ind for at svare på alle jeres spørgsmål.

Dagens hovedperson er landsholdsspiller Alexandra Bøje, der har sagt ja, til at svare på alle de spørgsmål, I har stillet.

Tak til alle jer, der har...


Nov 18, 2020

I dag har Hans-Kristian Solberg Vittinghus lovet at svare på alt - i vores allerførste Spørg-mig-om-alt udsendelse.

Spørg mig om alt. Det er navnet på et nyt podcastformat, vi for første gang prøver af i dag. I har stillet spørgsmålene og dagens hovedperson Hans-Kristian Solberg Vittinghus har lovet at svare...