Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Mar 27, 2023

Landstrænerteamet er under udvikling og rokering. Efter Jakob Høi stoppede som landstræner 1 september 2022, har Badminton Danmark været på udkig efter en ny træner til teamet. Det er dog ikke kun blevet til en, men til hele to nye trænere, som begge er startet op på NETC her i februar måned. I dag skal i derfor møde Anders Kristiansen og Jonas Lyduch og høre om deres forhåbninger og forventninger til deres nye jobtitler.

Derudover bliver der rykket rundt på trænerne og deres kategorier. Cheflandstræner Kenneth Jonassen fortsætter med ansvaret for herresinglekategorien. Jesper Hovgaard fortsætter med damedoublekategorien og tilføjer hertil mixdoublekategorien til sit ansvarsområde. Rune Ulsing får ansvaret for damesinglekategorien, mens Thomas Stavngaard får ansvaret for Herredoublekategorien.

Vi vil rigtig gerne sige tak til alle jer der lytter med, det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse og send nogle stjerner af sted, så vi ved, om vi er lykkedes, eller hvordan vi kan gøre det endnu bedre!

Rigtig god fornøjelse med dagens episode!