Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jan 24, 2021

I dag ringer vi endnu engang til landstræner Thomas Stavngaard og analyserer de danske præstationer ved Super 1000-turneringen Toyota Thailand Open!

Waaauw…

I går gjorde Viktor Axelsen det igen! Han kunne nemlig for anden uge i træk lade sig hylde som vinder af endnu en Super 1000-turnering i Thailand. Han var i finalen oppe med Hans-Kristian Solberg Vittinghus i en ren danskerfinale.

Vi ringede i går til landstræner Thomas Stavngaard, der netop var landet i Danmark sammen de øvrige danske spillere, der ikke er med i næste uges sæsonfinaler.

I dagens podcast gennemgår og analyserer vi alle de danske præstationer ved den anden turnering i Thailand – og så ser vi naturligvis også frem mod sæsonfinalerne, der står for døren i denne uge! Til sidst fortæller Stavngaard også om de kommende begivenheder for den danske landsholdstrup og hvad der venter spillerne tilbage på landsholdstræningen i Brøndby. Vi får også en status på, hvordan det går Sara Thygesen, der desværre blev ramt af en bold i øjet under kamp.

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport.