Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jan 10, 2021

Det nye år er skudt i gang og den danske landsholdstrup er rejst til Thailand, hvor der i de kommende uger igen skal spilles top-badminton. I dag giver cheflandstræner Kenneth Jonassen en status fra Bangkok i Thailand.

Fra i morgen er der igen international top-badminton på menuen, hvor Danmarks bedste badmintonspillere skal i aktion! I de kommende uger skal der nemlig afholdes to store Super-1000 turneringer i Thailand, som afsluttes med sæsonfinalerne. Det bliver altså en måned i badmintonens tegn - og det varmer vi selvfølgelig op til i dag!

Allerede i sidste uge rejste de danske spillere og trænere til Bangkok i Thailand, hvor de skulle starte med flere dages selvisolation på hotelværelserne. Her fik vi fat på Danmarks cheflandstræner, Kenneth Jonassen, der giver en status på de første dage på tur og om forventningerne til de næste ugers turneringer, som mange af spillerne selvfølgelig har glædet sig en del til! 

Lyt med! 

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport.