Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Nov 4, 2020

Ikke bare én, men to flotte danske finalesejre blev det til, da der i weekenden blev spillet de sidste kampe af den tyske Super 100-turneringen SaarLorLux Open.

Turneringen var årets sidste internationale turnering og det blev i den grad afsluttet med manér for Danmark! Her kunne Mathias Christiansen/Alexandra Bøje stille sig øverst på podiet i mixdoublekategorien. Det samme kunne Lasse Mølhede/Jeppe Bay efter en ren danskerfinale i herredouble. Den unge damedouble med Freja Ravn og Amalie Magelund spillede sig også til en flot andenplads!

I dagens podcast har vi været så heldige at få reaktioner fra de glade turneringsvindere! Vi får nemlig besøg af både Mathias Christiansen/Alexandra Bøje og senere af Lasse Mølhede/Jeppe Bay. Til sidst, der får vi også besøg af landstræner Jakob Høi, der giver en status på ugen og på den danske herredoublesituationen. Så der er massere at se frem til i dagens podcast!

HVIS I kan lide hvad i hører, så husk at trykke follow på podcasten, og del den med alle i kender! Anmeld os også gerne.