Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Oct 4, 2021

Det er endelig blevet tid til en optakt til det længe ventede mesterskab Thomas & Uber Cup, der bliver skudt i gang d. 09/10. For første gang nogensinde skal mesterskabet spilles på hjemmebane og det bliver i Århus i Ceres Arena. I dagens episode har vi derfor inviteret assisterende landstræner Jesper Hovgaard ind i studiet. 

Jesper skal være med til at give os en status på de sportslige forberedelser til Thomas & Uber Cup, så skal vi snakke om hvad det i år betyder at mesterskabet bliver spillet på hjemmebane for første gang, og hvordan den danske opbakning kommer til at have betydning for landsholdet, og til sidst skal vi tage et indblik i spiller-trupperne og lodtrækningen.

Vi vil rigtig gerne sige tak til alle jer der lytter med, det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, om vi er lykkedes, eller hvordan vi kan gøre det endnu bedre!