Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Feb 15, 2021

Det danske badmintonlandshold er rest til Finland, hvor de den kommende uge skal forsøge at leve op til favoritværdigheden og genvinde guldet ved EM for blandede hold – og det varmer vi op til i dag.

I fredags rejste 14 af vores bedste landsholdsspillere til Finland, hvor de i den kommende uge skal kæmpe om sejren ved EM for blandede hold. Det varmer vi selvfølgelig op til i dagens podcast, så du kan være helt opdateret før det går løs. I dag ringer vi nemlig til landstræner Jakob Høi, der sammen med assisterende landstræner Jesper Hovgaard og den danske trup, er rejst til Finland. Sammen ser vi på Danmarks vej mod de afgørende runder og så ser vi også på Danmarks mulige modstandere!

Lidt senere i podcasten får vi også besøg af landsholdsspiller Mads Kolding, der er en del af den danske trup der skal forsvare guldet. For ham bliver det et længe ventet comeback til international badminton, hvilket vi snakker mere om i dag!

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Også stor tak til alle jer, der har sendt gode spørgsmål ind!