Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jul 5, 2021

Line og Mads Christophersen startede ud med at spille badminton i haven hos deres familie. Som bare seks årige begyndte de begge i Dianalund Badmintonklub og fandt hurtigt ud af, at de var gode til det de gjorde. 

I dag spiller de begge for Gentofte Badmintonklub og er en del af eliten. De deler en tæt pakket hverdag, hvor de bor side om side og deler store oplevelser fra badmintonverden sammen. 

Line og Mads er i dag gæster i Badminton Danmark Podcast, hvor vi snakker om det at være søskende og begge spille i eliten. Også snakker vi om, hvordan de bruger hinanden som sparringspartnere og hvordan de adskiller det at være badmintonspillere i hallen og søskende derhjemme. 

Tak til alle jer der lytter med – det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, hvordan vi kan gøre det bedre!

 

God fornøjelse med dagens episode!