Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jul 12, 2021

I denne episode taler vi med cheflandstræner Kenneth Jonassen, landstræner Jakob Høi, assisterende landstræner Jesper Hovgaard og assisterende landstræner Thomas Stavngaard, der tilsammen udgør det danske landstrænerteam. I dagens episode snakker de fire trænere om, hvad det betyder for dem at være i et trænerteam, hvordan de får det optimale ud af deres arbejde sammen, og til sidst ser vi på, hvordan de gerne vil udvikle deres trænerteam.

Foruden at give et indblik i maskinrummet, og for hvordan vores fire danske landstrænere arbejder sammen, så skal den her snak også gerne være så konstruktiv som mulig, så du som træner kan gøre brug af nogle af tankerne fra landstrænerne ude i klubberne.

Tak til alle jer der lytter med - det betyder at vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens episode med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, hvordan vi kan gøre det bedre!

God fornøjelse med dagens episode!