Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Apr 26, 2021

Herredoublekategorien i dansk badminton har de seneste mange måneder været igennem en større genopbygning. I dag kigger vi nærmere på den her genopbygning – hvad er udfordringerne, hvad er lykkes, og hvor er kategorien på vej hen?

Hvordan står det egentlig til i dansk herredouble for tiden? Netop det får du svaret på i dag, hvor vi tager et dybdegående kig på nemlig herredoublekategorien gennem de seneste mange måneder. Tilbage i maj 2020 tog vi også temperaturen på dansk herredouble. Det gjorde vi i kølvandet på, at mange store og nu tidligere herredoublestjerner, afsluttede deres flotte karrierer. Det var blandt andet navne som Mathias Boe, Carsten Mogensen og Mads Conrad. Kategorien stod over for et generationsskifte og en større genopbygning. Nu er der snart gået et år – og derfor tager vi i dag et kig ind i herredouble-maskinrummet sammen med landstræner Jakob Høi, der til dagligt har hovedansvaret for de danske herredoubler!

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Også stor tak til alle jer, der har sendt gode spørgsmål ind!