Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jan 18, 2021

I dag ringer vi til landstræner Thomas Stavngaard og får en frisk opdatering fra Bangkok i Thailand!

I søndags gav Viktor Axelsen alle danske fans noget at juble over, da han i sikker stil sikrede sig sejren ved Super 1000-turneringen Thailand Open I. I dag går det allerede løs igen med den næste Super 1000turnering fra Bangkok - og det varmer vi op til i dag.

Vi ringer til landstræner Thomas Stavngaard, der først giver en vurdering på de danske resultater fra sidste uge. Så dykker vi ned i programmet for kommende uge, hvor der venter en masse spændende danske kampe i første runde – og til sidst svarer Thomas på en håndfuld lytterspørgsmål, hvor han også fortæller, hvordan man holder musikquiz med landsholdsspillerne, mens man sidder isoleret på hvert sit hotelværelse.

Tak til alle jer der brugte tid på at sende gode spørgsmål ind – det sætter vi altid meget pris på! Vi stiller om til Thomas Stavngaard og krydser fingre for gode danske resultater i den kommende uge - God fornøjelse!

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport.