Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Nov 15, 2021

Så er vi klar igen her i Badminton Danmark Podcast efter en måneds pause. Der har de sidste mange uger været travlt i badmintonverden med flere verdensmesterskaber og ikke mindst Denmark Open, men nu er vi klar igen og har fyldt podcastkalenderen med en masse spændende episoder og ikke mindst gæster, som vi håber I kommer til at få glæde af.

Den første gæst vi har inviteret er landsholdsspiller Frederik Søgaard. Han vil fortælle os om sine debutoplevelser, som han har fået i 2021, og hvordan han er kommet tilbage fra et langt skadesforløb og nu igen står klar til at vise, hvad han kan og er klar til at kæmpe sig til tops. Til sidst skal vi snakke om, hvad han ser frem til i sin karriere og hvad det betyder at være indstillet til Bestsellers Olympiske håb. 

Vi vil rigtig gerne sige tak til alle jer der lytter med, det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, om vi er lykkedes, eller hvordan vi kan gøre det endnu bedre!

Rigtig god fornøjelse med dagens episode!