Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Feb 24, 2021

Det danske badmintonlandshold er endnu engang europamestre for hold – og det ser vi tilbage på i dag, sammen med landstræner Jakob Høi!

De gjorde det igen!

Endnu engang blev det danske landshold europamestre for hold, da de i weekenden slog Frankrig i finalen med 3-0! Det var med sejre fra Viktor Axelsen, Mia Blichfeldt og Kim Astrup/Anders Skaarup. Dermed tager Danmark pokalen med hjem for fjerde gang i træk! I alt er det 18. gang, at Danmark står som mestre, hvilket er rekorden for det land med flest sejre.

I dagens podcast ringer vi til landstræner Jakob Høi, der, sammen med assisterende landstræner Jesper Hovgaard, var ansvarlig for landsholdet ved det netop overståede EM. Vi ser vi i dag tilbage på en spændende uge med flere dramatiske kampe, nye danske doublekonstellationer og meget andet. Til sidst i podcasten ser vi sammen med Jakob frem mod de kommende turneringer, der venter for de danske spillere. 

Tak til alle jer, der lytter med i dagens podcast – det sætter vi pris på! Det er på grund af jer, vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport!

Foto: Badmintonphoto