Preview Mode Links will not work in preview mode

Badminton Danmark Podcast


Jun 21, 2021

25 årige landsholdsspiller Mathias Bay-Smidt har det seneste år været på sidelinjen med en dobbelt hofteskade. Nu er han tæt på at kunne gøre comeback. I dag er han gæst i ’Badminton Danmark Podcast’

En lang og hård kamp er ved at være ved vejs ende for landsholdsspiller Mathias Bay-Smidt, der nu står for enden af en lang skadesperiode. I løbet af det seneste år har Mathias nemlig gennemgået to hofteoperationer og efterfølgende genoptræning. Skaderne kom lige da karrieren var ved at tage fart! Nu har Mathias Bay-Smidt næsten kæmpet sig tilbage.

I dag er han gæst i 'Badminton Danmark Podcast', hvor vi snakker om, hvordan skadesforløbet har været, hvad det har betydet for ham og hvordan han nu ser mod fremtiden. Vi taler også om, hvordan coronasituationen har været og hvordan man holder motivationen oppe igennem mange måneders skadespause.

Tak til alle jer der lytter med – det betyder vi kan blive ved med at lave den her podcast om verdens fedeste sport. Men vi skal stadig sprede budskabet, så del meget gerne dagens udsendelse med alle I kender, og giv os meget gerne en anmeldelse i iTunes og send nogle stjerner af sted, så vi ved, hvordan vi kan gøre det bedre!

God fornøjelse med dagens episode!